“Versos d’ara i de sempre”: Premi al millor grup. Viquilletra 2012

Recordeu la cara d’estranyesa que fèieu a principi de curs, quan la Teresa i jo us parlàvem de la Viquilletra? Recordeu, tot seguit, amb quin entusiasme vam començar a preparar la dramatització de Nausica? Text, vestuari, música, decoració, posada en escena… Tot era motiu de debat i d’intercanvi d’opinions entre nosaltres. Com ho va ser l’estudi a fons de les Antígones, analitzades des de totes les perspectives que ens permetien un exercici de comparació i de reflexió. Hem viscut estones intenses, hem fet camí junts; per això ara els records són amables i ens visiten com una carícia càlida d’estiu.

Que la feina feta, que el premi rebut, que els records dolços acompanyin el camí que, a partir d’ara, empreneu. Sabeu bé que nosaltres, des del nostre racó de món, celebrarem el vostre triomf i acompanyarem la vostra tribulació.

 

 

2 responses to ““Versos d’ara i de sempre”: Premi al millor grup. Viquilletra 2012

  1. Montse, com ja em tens acostumada, no em cal afegir gaire cosa. Jo no ho podria dir millor… Això sí, em fa una certa basarda pensar que l’any que ve ens veurem obligades a igualar-ho, si no a millorar-lo, però estic segura que, coneixent l’alumnat que puja de primer, no ens costarà gaire trobar la inspiració.
    Nois i noies, Màrius Torres i més Espriu ens esperen el curs vinent!

    • Estic d’acord amb tu, Teresa. El capital humà que creix i es forma en el nostre centre permet acaronar les expectatives més falagueres. El camí serà ascendent, n’estic segura; i arreu ressonarà l’eco de versos eterns. Ara reposem i recuperem forces; l’any que ve serà “ple d’aventures, ple de coneixences”!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s